Viprinet

Altijd en overal gebundelde WAN-verbinding

Viprinet-logo

Tot 6-voudige 5G WAN bundeling mogelijk

Viprinet - 5G multiple WAN connectivity

Op de moeilijkste plekken tóch een solide en veilige WAN-verbinding. Ook waar iedereen zegt dat er geen netwerkverbinding mogelijk is. Viprinet is de oplossing.  

Viprinet - Up to 6x WAN connectivity

6x WAN stabiliteit

Door maximale bundeling veel hogere kwailiteit van de verbinding
Viprinet - Machine2machine connectivity

M2M en SCADA

Zekerheid van verbinding voor de meest kritische toepassing
Viprinet - 100% secure mobile connectivity everywhere

100% mobiel

Secure dankzij risico spreiding over meerdere kanalen
Viprinet - Secure live video streaming

Live streams

Hoge kwaliteit van verbinding voor live video streaming overal

Wat is Viprinet?

Viprinet is meer dan een 4G- of 5G-router, op het vlak van performance maar ook security. Met Viprinet worden alle beschikbare WAN-verbindingen continu gebundeld (tot maximaal 6 verbindingen). In welke vorm dan ook, allerlei combinaties zijn mogelijk.

Door het gebruik van veel verschillende verbindingen wordt de hoogst haalbare beschikbaarheid bereikt. De gebundelde verbinding is niet meer afhankelijk van één netwerk provider. Uw dataverkeer wordt automatisch over de meest optimale verbindingen verdeeld, zodat u de best mogelijke kwaliteit van verbinding krijgt.

Dit speciale mechanisme wordt uitgevoerd met behulp van centrale voorzieningen. Alle verkeer wordt daarbij voorzien van de hoogst mogelijke "military-grade" versleuteling.

Altijd de best mogelijke en/of meest prijsvriendelijke WAN-verbinding waar u ook bent.

Proactief beheer door specialistisch IT netwerk support, problemen worden voorkomen voordat ze ontstaan.

Automatische bundeling verbindingen

Maximaal mogelijke beschikbaarheid

Volledig mogelijk mobiele dekking in Nederland

Hoogst mogelijke "military grade" versleuteling

Inclusief pro-actief beheer
24/7 monitoring

Viprinet - Altijd online, altijd breedband

Viprinet - Always online - always broadband

Hoe werkt Viprinet?

Viprinet maakt gebruik van de meest hoogwaardige mobiele technologie: 5G 4x4 MiMo. Alle beschikbare verbindingen worden continu gebundeld tot maximaal 6 WAN-verbindingen. In welke vorm dan ook, allerlei combinaties zijn mogelijk van zowel vaste als mobiele verbindingen.

Quality of Service (QoS) opties zorgen ervoor dat het dataverkeer wordt getransporteerd over de verbindingen met de minste verstoring. Daarmee wordt de hoogst mogelijke kwaliteit op een bepaalde locatie bereikt.

Voor dit speciale mechanisme zijn centrale voorzieningen ingericht in het datacenter van Procyon Networks. Netwerkverkeer van de Viprinet router naar het datacenter is ten alle tijden encrypted. De verbinding wordt tot stand gebracht via VPN en het verkeer wordt voorzien van de hoogst mogelijke "military-grade" versleuteling. Ook uw eigen VPN-oplossing is eenvoudig te combineren.

Bij de Viprinet wordt professioneel WiFi aangeboden op basis van de nieuwste WiFi-technologie (WiFi 6 (ax)), die automatisch de beste verbinding kiest op het WiFi-netwerk.

Viprinet - Military grade secure mobile broadband

Hoe secure is Viprinet?

Netwerkverkeer via Viprinet is ten alle tijden encrypted met behulp van de apparatuur aan de andere kant van de lijnen. De verbinding wordt tot stand gebracht via VPN en het verkeer wordt voorzien van de hoogst mogelijke "military-grade" versleuteling. Ook uw eigen VPN-oplossing is eenvoudig te combineren.

Aalle data wordt verzonden met end-to-end versleuteling. Het dataverkeer loopt via een SSL VPN met een TLS-certificaat. Internettoegang is beveiligd met een Next Generation Firewall (NGFW) met verschillende beveiligingsdiensten, zoals Intrusion Prevention System (IPS), Advanced Malware Protection, Application Control, URL & DNS & Video Filtering en Antispam Service.

Hard- en software komt uitsluitend van gerenommeerde Europese en Amerikaanse merken. Verdeling van data over verschillende providers maakt het onderscheppen van de totale set van verstuurde data bijzonder complex.

Als leverancier van vitale beroepsgroepen en branches om uw (mobiele) datacommunicatie secure in te richten.

Snel overal en altijd WAN-verbinding?

Viprinet - Secure WAN brandweer kazerne

Viprinet use case -

kritieke mobiele toepassing

Gespecialiseerd in het bundelen van tot zesvoudige WAN-verbindingen wordt voor kritieke mobiele toepassingen gebruik gemaakt van drie providers - KPN, Vodafone en Odido. Elk met een eigen, gescheiden netwerk en eigen zendmasten.

Door deze providers te combineren, streeft Viprinet naar maximale beschikbaarheid en een zo volledig mogelijke mobiele dekking in Nederland.

Daardoor bent u niet meer afhankelijk van netwerkstoringen bij één van de providers.

Alle drie de mobiele verbindingen functioneren volledig op 5G, schakelen automatisch over naar 4G en indien nodig zelfs naar 3G waar nog geen 5G beschikbaar is.

Viprinet bundelt alle beschikbare verbindingen geheel automatisch tot één hoogwaardige verbinding.