SECURE MONITOR MANAGE ANALYSE TRAINING DESIGN CONFIGURE LAN WIFI CLOUD INTERNET WAN HARDWARE SOFTWARE KNOWLEDGE

WiFi

Wireless LAN

Wireless is een vak. Daar waar de eindgebruiker de connectie met uw netwerk aangaat, juist daar komt het fingerspitzengefühl van de specialist tot zijn recht. Het is onze missie u te laten ervaren dat een betrouwbaar WiFi-netwerk mogelijk is. Met aandacht voor uw behoefte en door optimaal gebruik te maken van moderne technieken, ontwerpen en bouwen onze specialisten een WiFi netwerk waar u blij van wordt.

Neem contact op

WiFi | Wireless LAN

Producten

Als het WiFi netwerk echt moet werken

Als uw LAN en WAN gedeelte goed geregeld is, dan wilt u hiervan ook gebruik kunnen maken tot in de ‘haarvaten’ van uw netwerk: het WiFi. Het WiFi is ook een beetje de etalage van uw netwerk. Als er iets niet goed functioneert, dan krijgt het WiFi vaak de schuld.

Iedereen, zowel zakelijk als particulier, wil overal en altijd draadloos kunnen werken. De behoefte aan vrijheid is groot en draadloos werken is een uitkomst. Deze hang naar vrijheid zorgt er voor, hoe tegenstrijdig ook, dat we steeds afhankelijker zijn van deze draadloze netwerk verbindingen. Hiermee zijn de beschikbaarheid en capaciteit van het WiFi netwerk van groot belang. Niet alleen mensen zijn online, ook ‘dingen’. Denk aan scanners, printers, toegangscontrole-, alarm- en verwarmingssystemen. Ze vormen samen een groot “internet of things”. Oneindig veel toepassingen, die de security van uw netwerk op de proef stellen.

Onze WiFi oplossingen:

  • WiFi projecten
  • Netwerk Access Control
  • WiFi-as-a-Service
  • WiFi Troubleshooting
  • WiFi Training

Neem contact op

Veelgestelde vragen

De keuze van merk en type hardware wordt bepaald door de combinatie van prijs en kwaliteit. De benodigde kwaliteit wordt bepaald door omgeving, de verwachte gebruikers, applicaties en soms nog meer. Neemt u contact op met onze WiFi specialisten, zij stellen u de vragen waarmee wij samen tot de beste keuze komen.

Created by