SolarWinds Maintenance renewals

Houd uw software up-to-date

Verlenging van uw SolarWinds maintenancecontract verzekert dat uw monitoring omgeving up-to-date blijft. Via Procyon Networks heeft u snel en voordelig uw SolarWinds renewal geregeld.

SolarWinds Renewal quote aanvragen

SolarWinds Licentie renewals

Up-to-date software voor een gezonde en veilige monitoring omgeving

Actief softwareonderhoud geeft u meteen toegang tot alle major en minor (security) updates, technische ondersteuning, programma's voor bèta- en releasekandidaten en speciale klantevenementen van SolarWinds.
Het bevordert de functionaliteit van uw monitoring en de beveiling van uw ICT-omgeving.

SolarWinds maintenance voordelig via Procyon Networks

Bij de aankoop van SolarWinds licenties is een jaar maintenance & support inbegrepen. Het verlengen van het SolarWinds maintenance & support na het eerste jaar is een zeer waardevolle investering.

SolarWinds maintenance renewals regelt u snel en voordelig via Procyon Networks. Ruim voor de einddatum van uw SolarWinds maintenance support ontvangt u onze voordelige offerte. Vervolgens heeft u rustig de tijd om uw keuze te maken.

Snel quick-wins behalen voor uw SolarWinds omgeving? Dan is onze SolarWinds Health Check iets voor u.

1

SolarWinds Maintenance Renewal quote

Voordelig en snel

2

SolarWinds Health Check

Quick-wins voor uw omgeving
Gratis bij actief onderhoud

Synchroniseer onderhoudsverlengingsdata

Heeft u meerdere SolarWinds licenties met verschillende einddata? Door de SolarWinds verlengingsdata te synchroniseren (“co-termen”) vereenvoudigt u het jaarlijkse verlengingsproces.

Co-terming stelt u in staat om één verlengingsdatum voor al uw SolarWinds licenties te selecteren. Het is een simpel, éénmalig proces dat het makkelijk maakt om uw SolarWinds licenties up-to-date te houden.

Renewal quote!

Interesse in een voordelige SolarWinds Maintenance Renewal quote? Laat het ons weten.

Modules co-termen?
Bedrijfsnaam

SolarWinds Maintenance Renewal – 4 waardevolle redenen:

Het SolarWinds Maintenance programma is een jaarlijkse investering. Hoewel het niet verplicht is om het support & maintenance op uw SolarWinds licenties te verlengen raadt Procyon Networks u dat wel sterk aan. Hiervoor zijn talloze waardevolle redenen. Hieronder een overzicht van slechts vier van die waardevolle redenen.

1. Talrijke software updates

SolarWinds brengt frequent nieuwe versies van haar software uit. Talrijke mayor en minor releases verbeteren de functionaliteit van de SolarWinds modules waardoor uw monitoring meegaat met technologische ontwikkelingen.

De ontwikkelingsteams verwerken nieuwe ontwikkelingen en feedback uit het veld van technologieprofessionals razendsnel in de nieuwe releases. De hoge frequentie van nieuwe releases en de input uit de praktijk maakt het SolarWinds Maintenance Renewal Programma uniek.

Alle grote alsook kleine releases van SolarWinds software zijn alleen beschikbaar voor licenties met een actief “maintenance & support”.

2. Extra software – uitgebreidere functionaliteit

SolarWinds levert vaak extra softwarecomponenten waarmee u de functionaliteit van uw licenties kunt uitbreiden.

Deze componenten zijn alleen beschikbaar als u software onder actief “maintenance & support” valt en kunnen direct worden gedownload vanaf het klantenportaal van SolarWinds.

Een paar voorbeelden van deze componenten zijn:

SolarWinds Poller Migration Utility

Migreer een SolarWinds Poller naar een complete SolarWinds-installatie.

SolarWinds NCM Connector voor SmartAdvisor™

Voer health check controles uit op Cisco-apparaten, en genereer rapporten met SolarWinds Network Configuration Manager (NCM) en SmartAdvisor.

SolarWinds Management Pack voor Microsoft Systeemcentrum

Geeft gegevens weer van SolarWinds Network Performance Monitor (NPM) en Server & Application Monitor (SAM).

3. SolarWinds monitoring - snelle evolutie

Technologie verandert in een snel tempo en SolarWinds producten helpen om het meeste uit nieuwe technieken te halen zodra zij op de markt beschikbaar zijn en breed ingezet worden.

Door uw SolarWinds licenties onder actief onderhoud te houden, heeft u toegang tot nieuwe SolarWinds-releases, inclusief ondersteuning voor de nieuwste technologieën, zoals:

 • Microsoft Azure
 • Amazon-webservices
 • Cisco Nexus C9236C en Cisco Catalyst 2800 Switch
 • Cisco Adaptive Security Appliance-firewall
 • VMware vSphere, ESX, en ESXi
 • Microsoft Hyper-V
 • Ondersteuning voor draadloze toegangspunten, waaronder: Ruckus Wireless, Meru Networks, Cisco, HP, en Aruba
 • Windows Server 2019

4. 24/7 Technische ondersteuning

Het SolarWinds Global Technical Support-team helpt u graag met alle uitdagingen die u tegenkomt. De snelle reactie ontvangt u telefonisch en via het gebruiksvriendelijke ticketsysteem. De voortgang volgt u via uw klantportal.

U kunt ook gebruik maken van het SolarWinds Succes Center, waar u kunt kijken in alle ondersteuningsbronnen (documentatie, video's, training, artikelen in de kennisbank, enz.) of bladeren door bronnen per product.

SolarWinds Renewal quote aanvragen

SolarWinds Security oplossingen

Verminder de kans op aanvallen, beheer de toegang en verbeter de naleving met deze IT-beveiligingsoplossingen van SolarWinds:

Veelgestelde vragen

Wat is SolarWinds Orion?

SolarWinds Orion is een monitoringsysteem voor heterogene ICT-omgevingen dat merkonafhankelijk ICT-systemen kan monitoren.

Door de modulaire opzet van SolarWinds Orion kan het uw complete ICT-infrastructuur monitoren. Denk hierbij aan het netwerk, servers, applicaties, databases, storage, security en zelfs applicatie- en netwerk performance.

De weergave van de verzamelde gegevens is volledig flexibel en individueel naar wens in te richten in de dashboards.

De API van SolarWinds is dusdanig uitgebreid dat je alle informatie geautomatiseerd kunt uitlezen en acties kunt uitvoeren. SolarWinds Orion is daardoor volledig te integreren met bijvoorbeeld CMDB, en provisioning systemen.

SolarWinds Orion is de definitie van volledig outside-the-box monitoring.

Waar kan ik meer informatie krijgen over SolarWinds Orion modules?

Neemt u contact op met onze gespecialiseerde SolarWinds medewerkers voor:

 • Aanschaf en renewals van de software
 • Onafhankelijk advies (software, installatie en inrichting)
 • Mogelijkheden van trainingen
 • Support en maatwerk scripting
 • Demo of trials aanvragen
 • Meer informatie over de modules
Welke modules worden tijdens de SolarWinds Orion training behandeld?

Onze SolarWinds trainingen hebben meestal als basis de module Network Performance Monitoring (NPM) of Server & Application Monitoring (SAM). Dat is afhankelijk van uw primaire monitoring doelstelling.
Naar wens kunnen andere SolarWinds modules opgenomen worden in de training.

In welke talen worden de SolarWinds trainingen gegeven?

De SolarWinds trainingen bij Procyon Networks worden in het Nederlands of Engels gegeven. U kunt aangeven wat uw voorkeur heeft.

Waar worden de SolarWinds Orion trainingen gegeven?

De SolarWinds trainingen worden over het algemeen in-company gegeven. Indien u daar geen gelegenheid of ruimte voor hebt zorgen wij in overleg met u voor een geschikte locatie.

SolarWinds heeft zelf virtual classrooms. Waarom zou ik een training bij Procyon Networks volgen?

Uit feedback van mensen die eerst de virtual classrooms hebben gevolgd blijkt dat zij na onze SolarWinds trainingen meer overzicht, diepgaandere kennis en een beter gevoel van context hebben. Concepten van wat er allemaal mogelijk is in SolarWinds vallen veel beter op hun plek in relatie tot elkaar.

Daarnaast zijn onze SolarWinds trainingen interactiever en worden onze trainingen meer op maat gesneden, zelfs nog tijdens de training.

Wat is het SolarWinds SCP-examen?

SCP staat voor SolarWinds Certified Professional. Dit examen wordt afgenomen door SolarWinds.

Ik wil het SCP examen doen. Hoe kan Procyon Networks mij daarbij helpen?

Bij uw voorbereiding op het SCP-examen* kan Procyon Networks u zeker helpen. Speciaal daarvoor hebben wij de SolarWinds Master training ontwikkeld.

*SCP is SolarWinds Certified Professional

Wanneer heb ik een ICT netwerk specialist nodig?

Neemt u contact op met Procyon Networks als u:

 • Vragen heeft op netwerk gebied voor nu en in de toekomst.
 • Zeker wilt zijn dat het ICT netwerk goed werkt en blijft werken.
 • Onafhankelijk advies over datacommunicatie wilt.
 • Uw ICT team goede beheertools wilt geven en/of wilt laten trainen. 
Wat houdt code signing in bij software?

Bij code signing wordt door een softwareontwikkelaar een certificaat gebruikt om alle code te certificeren als 'legitiem van deze producent'. Dus bij code signing weet je normaal gesproken zeker dat iets van bijvoorbeeld SolarWinds afkomt.

Code signing certificaten moeten periodiek worden verlengd. De softwareproducent gebruikt dit certificaat normaal gesproken voor alle producten die zij uitbrengt.

Geeft Procyon Networks ook online SolarWinds trainingen?

Vanwege de diepgang, de intensiteit en het interactieve karakter van onze trainingen, tussen docent en deelnemers en ook tussen deelnemers onderling, geven wij onze SolarWinds trainingen uitsluitend klassikaal.

Staan er SolarWinds Orion trainingen gepland waarop ik mij kan inschrijven?

Onze trainingen worden op maat gemaakt voor een klant met een minimum van drie deelnemers (in-company). We geven geen SolarWinds trainingen met een open inschrijving.

Op de hoogte blijven?

Vul uw gegevens in en we nemen contact op!

Bedrijfsnaam
Created by