Mobiele VP-Anylink voor RIVM - Meervoudig gebundeld 4G

Overal en altijd betrouwbare en veilige 4G verbinding beschikbaar dankzij mobiele unit

Mobiele VP-Anylink voor RIVM - Meervoudig gebundeld 4G

Gebundelde secure 4G - overal en altijd

Het RIVM moet altijd en overal kunnen communiceren tijdens calamiteiten, ook tijdens de hoogste staat van paraatheid. Interne communicatie is daarbij cruciaal. Hiervoor maakt het RIVM in haar meetwagens al jaren gebruik van VP-Anylink, een oplossing van Procyon Networks. Nu is om een draagbare mobiele oplossing gevraagd die op elk willekeurige locatie te allen tijde zonder bekabeling een uiterst veilige en stabiele verbinding kan maken met de backbone van het RIVM.

De oplossing moet aan het volgende voldoen:

  • Mobiel, robuust en draagbaar
  • 4G verbinding via 3 verschillende providers (gebundeld)
  • Secure
  • Stabiel
  • Koppeling via WiFi of Ethernet kabel
  • Mogelijkheid voor satelliet uplink (naast 4G)

VP-Anylink in een flight case

De oplossing is de door Procyon Networks ontwikkelde speciale draagbare versie van VP-Anylink. De mogelijkheid om een drievoudige 4G verbinding te maken met 3 verschillende providers is uniek en wordt door geen enkele provider aangeboden. De mobiele VP-Anylink wordt geleverd in een flightcase waardoor de apparatuur eenvoudig en veilig vervoerd en gebruikt kan worden. 

Voorzien van alle door het RIVM gewenste functionaliteiten kan door middel van de mobiele VP-Anylink overal en altijd een veilige 4G verbinding gemaakt worden. Dankzij onze geavanceerde techniek wordt automatisch gebruik gemaakt van gebundelde meervoudige bandbreedte.

De mobiele VP-Anylink wordt volledig beheerd door Procyon Networks. Wij zorgen ervoor dat de service 24/7 gemonitord wordt, in geval van incidenten direct adequaat gehandeld wordt en de interne software altijd up-to-date is.

Bel ons op: 0478 568 586 of Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Vul uw gegevens in en we nemen contact op!

Bedrijfsnaam
Created by