Mobiel defensielab met VP Anylink t.b.v. Corona testen

Het mobiele lab van Defensie t.b.v. Corona-testen is uitgerust met de VP-Anylink van Procyon Networks. Onze oplossing verzorgt de datacommunicatie van het labvoertuig.

Mobiel defensielab met VP Anylink t.b.v. Corona testen

Mobiele datacommunicatie - snel en veilig

Snelle en betrouwbaar informatie kan in tijden van “nood” van levensbelang zijn. Het mobiele lab van het Ministerie van Defensie wordt ingezet in dergelijke situaties. Het meest recent tijdens de uitbraak van het Covid-19 virus. Het mobiele defensielab wordt ingezet voor de uitvoering van Covid-19 testen. De VP Anylink oplossing van Procyon Networks verzorgt de datacommunicatie van en naar het labvoertuig. Defensiemedewerkers in het veld kunnen hierdoor real-time gegevens uitwisselen.

"Wij willen dezelfde oplossing als RIVM gebruikt, die werkt goed".

Dat was het verzoek van Defensie aan Procyon Networks. Met de VP-Anylink worden meerdere providers gekoppeld tot een stabiele, snelle bundel. Zelfs als alles behalve 1 provider uitvalt, blijft de verbinding stabiel. Daardoor heeft het labvoertuig van Defensie te allen tijde overal verbinding (door de verschillende dekkingsgebieden per provider). De verbinding is snel, het werkt stabiel en het werkt altijd (net als bij het RIVM).

De dienst rondom de VP Anylink wordt volledig beheerd (onderhouden) en gemonitoord door Procyon Networks. Defensie kan haar aandacht volledig wijden aan haar belangrijke taken.

Bel ons op: 0478 568 586 of Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Vul uw gegevens in en we nemen contact op!

Bedrijfsnaam
Created by