SECURE MONITOR MANAGE ANALYSE TRAINING DESIGN CONFIGURE LAN WIFI CLOUD INTERNET WAN HARDWARE SOFTWARE KNOWLEDGE

Secure

Uw data achter slot en grendel

Elk netwerk is onderhevig aan de transformatie ingezet door de vele cloud based apps, virtualisatie, Bring Your Own Device en het Internet of Things. Al deze innovaties vervagen de grenzen van uw Netwerk. Hierdoor nemen de mogelijkheden om bij uw data te komen voor hackers ook toe. Procyon Networks brengt inzicht in de risico’s en mogelijkheden voor beveiliging in úw situatie.

Neem contact op

Uw data achter slot en grendel

Network Security – beveiliging tegen bedreiging van uw data

De specialisten van Procyon Networks zorgen voor security oplossingen in elke life-cycle status van uw netwerk. Met een netwerk security scan onderzoeken wij uw netwerk om inzicht te creëren in de beveiligingsstatus en mogelijke impact op uw belangrijke applicatieketens. Kwetsbaarheden worden overzichtelijk aangegeven en van oplossingen voorzien. Uw medewerkers kunnen met de aanbevelingen direct aan de slag.

Natuurlijk heeft security bij u top prioriteit. Er worden steeds nieuwe bedreigingen ontwikkeld. Het is en blijft een afweging van risico’s en acties om de risico’s te verkleinen. Op elk niveau in uw netwerk is beveiliging een punt. In een netwerk dat niet op peil wordt gehouden ontstaan risico’s, maar ook wijzigingen introduceren risico’s. Security behoeft continue aandacht, niet alleen in uw netwerk, maar in uw gehele organisatie.

Enkele voorbeelden van onze security oplossingen:       

  • Gescheiden netwerken
  • Web filtering
  • Intrusion Prevention (IPS)
  • Antivirus
  • Network Access Control
  • Security by design
  • Health Check / Netwerk audit

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat is WPA3-beveiliging?

WPA3 is een nieuw en sterker beveiligingsprotocol voor moderne draadloze netwerken (WiFi). De term staat voor WiFi Protected Access.

Dankzij moderne versleutelingsmethoden (Simultanious Authentication of Equeals - SAE) wordt er voor een verhoogde beveiliging gezorgd. Deze versleuteling voorkomt dat middels woordenlijsten wachtwoorden voor je WiFi-netwerk worden uitgeprobeerd.

Ook zijn andere beveiligingsfuncties verplicht zoals bijvoorbeeld PMF (Protected Management Frames). Hierdoor ontstaat een veiligere uitwisseling van gegevens tijdens de aanmeldingsfase tussen de client en het WiFi-netwerk (controller).

Created by