SECURE MONITOR MANAGE ANALYSE TRAINING DESIGN CONFIGURE LAN WIFI CLOUD INTERNET WAN HARDWARE SOFTWARE KNOWLEDGE

SolarWinds Consultancy

Onze SolarWinds kennis, uw kracht

Door onze jarenlange ervaring halen wij samen met u het maximale potentieel uit uw SolarWinds installatie. Onze engineers zijn een waardevolle aanvulling op uw project- of beheerteam voor het uitvoeren van specifieke SolarWinds werkzaamheden.

Neem contact op

SolarWinds Consultancy

SolarWinds Consultancy - Kennis voor uw project- en beheerteam

SolarWinds is een enorm uitgebreid pakket met erg veel mogelijkheden. Het voordeel van de SolarWinds software is dat je niet gedwongen wordt om op een bepaalde manier naar de ICT omgeving te kijken. Het nadeel daarvan is dat de flexibiliteit en de mogelijkheden in het begin wat overweldigend kunnen zijn. Onze specialisten creëren zeer uiteenlopende SolarWinds inrichtingen bij organisaties in alle sectoren. Wij begeleiden deze organisaties naar een monitoring oplossing die hun ICT omgeving daadwerkelijk 'in control' brengt. Uw beheer gaat van re-actief naar pro-actief.

Wij bieden u SolarWinds consultancy aan voor:

 • Installation
 • Upgrades
 • Customization
 • Optimization
 • Health Check
 • Automation

U definieert de doelstelling, Procyon Networks voert het voor u uit.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat is SolarWinds Orion?

SolarWinds Orion is een monitoringsysteem voor heterogene ICT-omgevingen dat merkonafhankelijk ICT-systemen kan monitoren.

Door de modulaire opzet van SolarWinds Orion kan het uw complete ICT-infrastructuur monitoren. Denk hierbij aan het netwerk, servers, applicaties, databases, storage, security en zelfs applicatie- en netwerk performance.

De weergave van de verzamelde gegevens is volledig flexibel en individueel naar wens in te richten in de dashboards.

De API van SolarWinds is dusdanig uitgebreid dat je alle informatie geautomatiseerd kunt uitlezen en acties kunt uitvoeren. SolarWinds Orion is daardoor volledig te integreren met bijvoorbeeld CMDB, en provisioning systemen.

SolarWinds Orion is de definitie van volledig outside-the-box monitoring.

Waar kan ik meer informatie krijgen over SolarWinds Orion modules?

Neemt u contact op met onze gespecialiseerde SolarWinds medewerkers voor:

 • Aanschaf en renewals van de software
 • Onafhankelijk advies (software, installatie en inrichting)
 • Mogelijkheden van trainingen
 • Support en maatwerk scripting
 • Demo of trials aanvragen
 • Meer informatie over de modules
Welke modules worden tijdens de SolarWinds Orion training behandeld?

Onze SolarWinds trainingen hebben meestal als basis de module Network Performance Monitoring (NPM) of Server & Application Monitoring (SAM). Dat is afhankelijk van uw primaire monitoring doelstelling.
Naar wens kunnen andere SolarWinds modules opgenomen worden in de training.

SolarWinds heeft zelf virtual classrooms. Waarom zou ik een training bij Procyon Networks volgen?

Uit feedback van mensen die eerst de virtual classrooms hebben gevolgd blijkt dat zij na onze SolarWinds trainingen meer overzicht, diepgaandere kennis en een beter gevoel van context hebben. Concepten van wat er allemaal mogelijk is in SolarWinds vallen veel beter op hun plek in relatie tot elkaar.

Daarnaast zijn onze SolarWinds trainingen interactiever en worden onze trainingen meer op maat gesneden, zelfs nog tijdens de training.

Wat houdt code signing in bij software?

Bij code signing wordt door een softwareontwikkelaar een certificaat gebruikt om alle code te certificeren als 'legitiem van deze producent'. Dus bij code signing weet je normaal gesproken zeker dat iets van bijvoorbeeld SolarWinds afkomt.

Code signing certificaten moeten periodiek worden verlengd. De softwareproducent gebruikt dit certificaat normaal gesproken voor alle producten die zij uitbrengt.

Created by