SECURE MONITOR MANAGE ANALYSE TRAINING DESIGN CONFIGURE LAN WIFI CLOUD INTERNET WAN HARDWARE SOFTWARE KNOWLEDGE

Configure

Perfecte realisatie van uw design

Configureren van hardware en software is het vertalen en coderen van het high level design op basis van de beschikbare technieken en opties van de apparatuur. De gemaakte keuzes zijn vastgelegd in het detailed design. Met onze deskundigheid en praktijkervaring krijgt u ook een complex netwerk met de nieuwste technieken op een gestructureerde en beheersbare wijze opgeleverd.

Neem contact op

Configureren van hardware en software

Netwerk configuratie is specialisten werk

Procyon Networks helpt u met het configureren van individuele componenten of het complete netwerk. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw firewalls, routers, switches en overige netwerk componenten professioneel worden geconfigureerd. Deze componenten zullen op basis van een gestructureerde en duidelijke configuratie hun functie stabiel en veilig uitvoeren. Het resultaat is een solide netwerk.

Ook om het netwerk in een toekomstvaste staat te houden zijn wijzigingen noodzakelijk. Niet alleen de leverancier komt met software updates, ook uw behoefte kan wijzigen. Dit zijn facetten die impact hebben op de configuratie.

Wij configureren of wijzigen het netwerk zodat het precies voldoet aan uw functionele wensen en eisen. Tijdens het testen zijn we actief betrokken, worden design keuzes onderbouwd en het netwerk door en door getest om het gebruiksklaar op te leveren. De configuratie wordt duidelijk gedocumenteerd vastgelegd in een detailed design.

Neem contact op

Created by