SECURE MONITOR MANAGE ANALYSE TRAINING DESIGN CONFIGURE LAN WIFI CLOUD INTERNET WAN HARDWARE SOFTWARE KNOWLEDGE

Trouble Shooting

Snel inzicht in uw netwerk verstoring

Uw ICT netwerk vertoont een verstoring waarop u niet de vinger kunt leggen. Uw gebruikers klagen over traagheid of problemen en kunnen hun werk niet naar behoren uitvoeren. Procyon Networks komt met een plan van aanpak en analyseert uw netwerk naar de oorzaak en geeft u mogelijke oplossingen.

Neem contact op

Trouble Shooting

Trouble Shooting

Onze specialisten komen bij u op locatie om samen met u, uw beheerders en gebruikers het probleem in kaart te brengen. Op het diepste niveau analyseren wij uw ICT netwerk met de bijbehorende randapparatuur; van routers en switches tot werkplekken en applicaties. Alles wat een rol kan spelen wordt hierbij onder de loep genomen. In overleg met uw ICT organisatie worden diverse tools ingezet op die delen van uw netwerk waar deze problemen voorkomen. Daarmee zorgen onze specialisten voor inzicht in de problematiek.

Trouble-shooting is meer dan het gebruik van geavanceerde tools zoals performance monitors, sniffers en testsoftware. In de gegevens die deze tools leveren en de informatie die we hebben verzameld bij de inventarisatie zit vaak de oplossing al verborgen en dat is zelden direct zichtbaar. Procyon Networks maakt de juiste verbanden zichtbaar en brengt de oplossing boven water.

Onze netwerk specialisten zijn spoorzoekers. Zij gebruiken hun kennis, ervaring en inzicht om u te helpen met de juiste oplossing. Het zou niet de eerste keer zijn dat de oplossing in een hoek ligt waar niemand aan heeft gedacht. Wij denken u aangenaam te kunnen verrassen. Misschien ligt de oplossing wel 'buiten de doos'.

Neem contact op

Created by