SECURE MONITOR MANAGE ANALYSE TRAINING DESIGN CONFIGURE LAN WIFI CLOUD INTERNET WAN HARDWARE SOFTWARE KNOWLEDGE

Network Audit

Zekerheid over de status van uw netwerk

Een Netwerk Audit van Procyon Networks geeft u op basis van diepgaande analyses  onafhankelijk inzicht in de status van uw netwerk in al haar facetten. Elke Netwerk Audit is  maatwerk, met de nadruk op de aspecten die voor uw organisatie van het grootste belang zijn, vandaag en morgen. Kortom, een solide basis voor uw roadmap.

Neem contact op

Network Audit

Network Audit – compleet inzicht in de kwaliteit van uw ICT netwerk

Bij het aanleggen en onderhouden van uw ICT netwerk is het uiterst belangrijk de juiste keuzes te maken. Procyon Networks helpt u om uw keuzes te maken op basis van onafhankelijke uitgangspunten, door middel van onze uitvoerige Netwerk Audit. Wij geven niet alleen aan waar problemen in uw netwerk voorkomen of kunnen ontstaan, maar ook hoe deze zijn op te lossen. U ontvangt concrete, direct toepasbare adviezen ter verbetering van uw ICT netwerk. Ons uitgebreide, heldere rapport met concrete aanbevelingen ondersteunt u in uw keuzes.

Onze Netwerk Audits onderscheiden zich van Quick Scans door bredere én diepere analyse naast concretisering van mogelijke oplossingen. Vanzelfsprekend krijgt u daardoor een uitgebreide, gedetailleerde rapportage met management samenvatting.

Neem contact op

Created by